Reflectie Werkschouw – jaar 2

Uncategorized

De werkschouw is voor mij niet zo goed verlopen. Zoals al eerder verteld, is blok 1 nogal chaotisch verlopen. Dit komt mede door docenten en mede door mijzelf. Doordat er geen duidelijke opdrachten waren, heb ik mijn niet goed genoeg kunnen verdiepen.

In blok 2 was ik gemotiveerd om te verdiepen in mijn project. Helaas, voordat het blok uberhaupt al begon, heb ik mijn stuitje gekneusd. Dit was heel pijnlijk. Ik kon niet lopen, liggen of staan. Alles deed pijn. Na 2 weken liggen in bed, dacht ik dat ik weer kon lopen. De dag dat ik begon met lopen ben ik naar school gegaan. Ik hield het niet eens uit in de auto, en ben gelijk weer terug gereden naar huis. Het was te pijnlijk. Ik kreeg krampen in mijn benen, rug, schouder en nek. Ik heb nog een week gerust, en langzaam opgebouwd met lopen.

Na 3 weken kwam ik weer terug op school. Ik had te veel gemist. Ondanks mijn achterstand heb ik geprobeerd alles in te halen in de korte periode. Ook dit viel niet mee. Ik heb na 2 weken school ook nog eens mijn elleboog gekneusd. Een pech periode voor mij dus! Ook dat wilde ik inhalen, maar tevergeefs. Ik was zo hard aan het werk, dat ik niet door had dat het onmogelijk was om in zo een korte periode, goed werk neer te zetten. Dat werd al snel duidelijk bij de beoordeling. Zonder duidelijk feedback werd het een herkansing.

Bij de werkschouw liep het precies hetzelfde. Ik had weinig om te laten zien, maar ik wist goed te verwoorden wat er gebeurd was. Dit was niet voldoende. Ik kon weinig laten zien door wat er het afgelopen jaar gebeurd was. Hierdoor heb ik een onvoldoende gekregen. De dagen na de werkschouw was ik boos en teleurgesteld. Ik werd niet begrepen en ik begreep de docenten niet. Ze waren onduidelijk en hielpen mij niet. Er werd alleen tegengesproken over wat er fout is gegaan. Zelf weet ik heel goed wat er allemaal fout is gegaan, maar wat had ik anders kunnen doen?

Maar het maakt niet uit. Ik weet dat ik het kan. Ik weet dat ik er tegen aan kan. Ik zal het laten zien en ik ben gemotiveerd om het komende half jaar alles uit mijzelf te halen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s